MOME - Moholy Nagy Művészeti Egyetem

   

 

Hallgatói Önkormányzat

+36 20 989 3469
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
MOME HÖK »

1 farkas gabi

Farkas Gabriella
kerámiatervezés MA
elnök

„Elnökként az én felelősségem a HÖK csapatát koordinálni és inspirálni. Emellett mindennapos teendőket látok el, és kapcsolatot tartok Ti és az Egyetem között. Bármilyen problémátok adódik, legyen az szociális, tanulmányi, vagy bármilyen gond, ötletek nagyon szívesen adok tanácsot és segítek!”

 

1 hódi levi

Hódi Levente
média design BA
alelnök

„Másodéves média design tanuló vagyok. A HÖK elnök munkáját segítem mindennapi feladataink koordinációjában és az iskola vezetésével való kapcsolattartásban.”

 

1 enyingi kata

Enyingi Kata
fémművesség BA
tag


„Enyingi Kata vagyok, másodéves fémműves hallgató. Kollégiumi kapcsolattartóként tevékenykedek, ugyanis első évem alatt magam is lakója voltam. Emellett a Szociális támogatások ügyeivel foglalkozom. Ezekkel kapcsolatos kérdésekben és más felmerülő problémák esetén is igyekszem segíteni. Bátran forduljatok hozzám!”

 

1 erdős célia

Erdős Célia
design- és mūvészetelmélet BA
tag

„A különféle iskolán belüli és kívüli szabadidős programokért vagyok felelős, kirándulásokat szervezek, a bulik megvalósulásához járulok hozzá. Igyekszem minden felmerülő kérdésben, problémában segítségetekre lenni, és programötleteket is örömmel várok!”

 

1 szécsi noémi

Szécsi Noémi
fotográfia BA
tag

„Noémi vagyok első éves BA phötzsraghpiá szakos hallgató. Hozzám fordulhattok a szociális juttatások, valamint minden egyéb, ehhez vagy az egyetemi rendszerrel kapcsolatos kérdésekkel is. Minden kérdést szívesen várok, a HÖK e-mail címére vagy ha megállítotok a folyóson akkor egy fura mosoly után válaszolok. Abban az esetben nem ha éppen mosdóba sietek.”

 

1 tibor dorottya

Tibori Dorottya
formatervezés BA
tag

„Fő feladataimhoz tartozik, hogy a hallgatók irányából érkező programok ötleteit segítsem hozzá a megvalósuláshoz, mint a vasárnapi piac. Ilyenhez hasonló egyetemi programok létre jötte iránt nyitott a HÖK. Emellett fő feladatom a témában, hogy elinduljon a MOME brandjéhez tartozó egyetemi termék család létre jötte. Ezek mellett én segítek a hallgatók tanulmányi életében, fő feladatkörömhöz tartozik a tárgyfelvétel és a pályázatok figyelése.”

 

1 halasi bálint

Halasi Bálint
animáció BA
tag

„Ha van HÖK által szervezett rendezvény, azokat általában az én feladatom szervezni. Egyéb közösségi programokat és kezdeményezéseket is szívesen kommunikálok az egyetem és a hallgatók között.”

 

1 vásárhelyi áron

Vásárhelyi Áron
tervezőgrafika BA
tag

„Másodéves grafikus vagyok. Én felelek a HÖK és a HÖK-ös események vizuális megjelenésért. Ha valami ronda az az én hibám.”

AddThis Social Bookmark Button